Lärplattformen

Category: Lärplattformen
Sök i din inkorg på ditt mailkonto och välj att söka på “alla objekt / mappar”. Sök efter ordet Lymfpromenad så kommer du att hitta mailet med uppgifterna. Ibland så hamnar mailet i mappen för skräppost, och ibland hamnar det ifall du har Gmail under “Kampanjer”. I samma välkomstmail så har du också den unika Zoomlänken till våra Zoom Q/A möten som sker varje veckan på Onsdagar 20.00 för Priivatpersoner och Torsdagar 20.00 för Kursledare.
Category: Lärplattformen

Om du har en Mac-dator håll in knappen “Command” och tryck på “-” tangenten tills det står “100%” som storlek. Om du har en dator med Windows håll inne knappen “CTRL” och tryck på “-” minusknappen de antalet gånger tills sidan ser normal ut i storlek. Om du gjort sidan alldeles för liten så kan du istället för att trycka på “-” trycka på ” ” plustangenten ihop med “Command” på Mac eller “CTRL” på Windows för att förstora sidan.

Category: Lärplattformen

Det är alltid din epost-adress som användarnamn och sedan din epost-adress en gång till som lösenord. Använd den e-postaddressen som du angav när du köpte kursen.